fbpx

Marche :
084 32 71 71
Jambes :
081 30 15 18
Luxembourg :
+352 26 37 59 40

Staal

De beste bondgenoot voor een grote bouwkundige flexibiliteit.

 
Staal is een robuust en flexibel materiaal dat elegantie en karakter zal geven aan uw binnen- en buitenschrijnwerk.
 

Staal voor uw voordeuren en raamwerken

Voor buiten zijn onze deuren en ramen voorzien van een isolatiesysteem met thermische onderbreking. Het is een opeenstapeling van isolatielagen die de geleiding van de kou door het raamwerk bij lage buitentemperaturen voorkomt. De buitendeuren en -ramen bieden dan een optimale isolatie zonder afbreuk aan finesse en esthethiek."

Staal voor uw binnendeuren en scheidingswanden

Voor uw binneninrichtingen maken we heel verfijnd werk: pure en eenvoudige stalen lijnen, robuuste maar subtiele lijsten met specifieke glaswerken voor een elegant esthetisch resultaat en een hoogwaardig visueel effect.

 

Leer meer over staal

Staal is een duurzaam materiaal gemaakt van nieuwe of gerecyclede natuurlijke grondstoffen. Het biedt een grote flexibiliteit in vormen en afmetingen en zijn robuustheid maakt het mogelijk om grote draagvermogens te voorzien die grote ruimtes bieden. Zijn authentiek en nobel karakter blijft elegant en volgt de evolutie van de gebouwen. Vroeger werd het gebruikt voor stijlvolle, sterk bewerkte en gelijste voordeuren, tegenwoordig is het een toonaangevend materiaal van de hedendaagse architectuur geworden zowel voor nieuwbouwen als renovaties voor een chique stijl of ruw en zuiver.

 
 

Duurzaamheid

Staal wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het kan tot in het oneindige volledig worden gerecycled zonder enige uitstoot van milieuvervuilende reststoffen.

Robuustheid

Staal garandeert een goede weerstand op lange termijn. Het is behandeld met specifieke verven en corrosiewerende technieken, waardoor het bestand is tegen water, wind, vuur, schokken en kogels.

Flexibiliteit

Dankzij zijn fijne en robuuste profielen biedt staal een grote bouwkundige flexibiliteit zowel op het vlak van de vormen als van de afmetingen, wat grote draagvermogens en openingen mogelijk maakt.

 

U houdt van staal en zou willen weten of het in aanmerking komt voor de realisatie van uw project?

Ons team staat tot uw dienst. Contacteer ons voor vragen of om een offerte te ontvangen.

Vraag een offerte aan

Enkele van onze realisaties in staal

nl_BEDutch