fbpx

Marche :
084 32 71 71
Jambes :
081 30 15 18
Luxembourg :
+352 26 37 59 40

Aluminium

Voor moderne en duurzame realisaties.

 
Aluminium is de bondgenoot bij uitstek voor modern schrijnwerk. Strakke en minimalistische lijnen die een vrij uitzicht naar buiten bieden.
 

Aluminium voor uw voordeuren en raamwerken

Onze deuren en ramen in aluminium zijn voorzien van zeer efficiënte thermische en akoestische isolatiesystemen. Een opeenstapeling van isolatielagen om lucht-, water- en geluidsgeleiding door het raamwerk te voorkomen. Isolatie, comfort en veiligheid zonder afbreuk te doen aan elegantie en finesse.

Aluminium voor uw binnendeuren en scheidingswanden

Aluminium is een must voor de minimalistische look van uw interieur. Deuren en wanden op maat die glas en aluminium combineren, begrenzen uw ruimtes met stijl en lichtheid. Kies voor een duurzaam, 100% recyclebaar en gemakkelijk te onderhouden materiaal.

 

Leer meer over aluminium

Aluminium is een zeer sterk en ongeloofelijk licht materiaal. De finesse en elegantie van de profielen in aluminium is een belangrijke troef van de minimalistische en moderne architectuur. Het is gemaakt van bauxiet, een natuurlijke grondstof die in overvloed beschikbaar is, het is 100% recyclebaar, het vereist geen speciaal verfonderhoud op lange termijn wat zijn impact op het milieu beperkt. Zijn stevigheid maakt er een ideale bondgenoot van voor grote hoogtes en draagvermogens met een minimum aan visuele hindernissen.

 
 

Duurzaamheid

Aluminium wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het is 100% recyclebaar, het vereist weinig onderhoud op lange termijn wat zijn impact op het milieu beperkt.

Stevigheid

Aluminium is een zeer stevig materiaal. Het behoudt zijn hoge kwaliteitsniveau door de jaren heen en garandeert een perfecte bevestiging van de profielen op grote draagvermogens.

Lichtheid

De bijzondere stevigheid van aluminium maakt het mogelijk om met zeer dunne profielen te werken, wat uw schrijnwerk zeer licht maakt en tegelijkertijd een optimale isolatie garandeert.

 

U houdt van aluminium en zou willen weten of het in aanmerking komt voor de realisatie van uw project?

Ons team staat tot uw dienst. Contacteer ons voor vragen of om een offerte te ontvangen.

Vraag een offerte aan

Enkele van onze realisaties in aluminium

nl_BEDutch