fbpx

Marche :
084 32 71 71
Jambes :
081 30 15 18
Luxembourg :
+352 26 37 59 40

PVC

Een visueel effect dat dicht bij dat van hout ligt met de voordelen van een modern materiaal.

 
We gebruiken pvc als alternatief voor hout voor de reproductie van voordeuren en ramen. Een modern materiaal dat we ambachtelijk bewerken om de oorspronkelijke stijl van het gebouw te behouden.
 

PVC voor uw voordeuren en raamwerken

Pvc is een voortreffelijk materiaal voor de productie van uw buitenschrijnwerk. Het is een 100% recyclebaar en robuust materiaal dat een uitstekende thermische en akoestische isolatie garandeert. Het is zeer kneedbaar en biedt talrijke esthetische mogelijkheden voor de realisatie van nieuwe projecten of de identieke reproductie van oude houten raamwerken of voordeuren.

Opmerkelijken voor en na: PVC ter vervanging van hout

Het is een edelsmidswerk dat we hebben kunnen realiseren op deze prachtige oude deur. Links het houten origineel. Rechts de identieke reproductie in pvc. Elk detail is nauwkeurig gereproduceerd om trouw te blijven aan de basisarchitectuur van het gebouw. Waarom PVC kiezen? Voor de prijs, de kwaliteit van de isolatie en het onderhoudsgemak op lange termijn.

 

Leer meer over PVC

PVC is een licht en sterk materiaal dat een uitstekende thermische en akoestische isolatie biedt. Wat de prijs betreft, is PVC betaalbaarder dan aluminium of staal terwijl het een optimale kwaliteit biedt op lange termijn. Het is 100% recyclebaar en gemakkelijk te onderhouden en het biedt een interessant alternatief voor hout voor raamwerken met een antieke of klassieke stijl. Dit zeer kneedbare materiaal past zich aan de architectuur van uw gebouw en biedt een grote esthetische flexibiliteit voor uw voordeuren en ramen.

 
 

Isolatie

Hoewel het zeer licht is, is pvc een van de meest efficiënte materialen op het gebied van thermische en akoestische isolatie voor uw voordeuren en ramen.

Onderhoud

PVC is in de massa gekleurd en behoeft geen schilderwerk. Een beetje water en niet-schurend reinigingsmiddel is voldoende voor het onderhoud van uw deuren en ramen.

Flexibiliteit

PVC is heel handzaam en biedt vele mogelijkheden op het gebied van esthetiek, van de structuur van uw schrijnwerk tot decoratieve details.

 

U houdt van pvc en zou willen weten of het in aanmerking komt voor de realisatie van uw project?

Ons team staat tot uw dienst. Contacteer ons voor vragen of om een offerte te ontvangen.

Vraag een offerte aan

Enkele van onze realisaties in PVC

nl_BEDutch